SPEELGOED


In ons ruime assortiment speelgoed zit voor ieder kind wel iets tussen. Van grote speelgoed tractoren tot speelgoed dieren. Ook de bijbehorende werktuigen voor de landbouw zijn voor de diverse tractoren bij ons te vinden. Ook grote Bruder auto's staan bij ons in de winkel. Van Brandweerauto tot vuilniswagen. Dit mooie degelijke speelgoed goed is robuust en van hoogwaardig materiaal. Ook de details van de echte werktuigen is terug te vinden op dit speeldgoed. En natuurlijk de miniatuur modellen van SIKU zijn bij ons te vinden. Het is mooi om zelf te verzamelen of om cadeau te geven.

Ben je op zoek naar een robuuste maar toch gedetailleerde vrachtwagen voor uw kind? De vrachtwagens uit de Bruder serie zijn het allebei! Of u nu voor een Mercedes-Benz, MAN, Scania, Mack, of Unimog vrachtauto kiest, uw kind beleeft volop speelplezier dankzij de op echte lijkende en werkende onderdelen van elk vrachtwagen model.

De tractoren uit de Bruder serie zijn gebaseerd op bestaande modellen van trekkers. Met deze prachtige speelgoed tractoren heeft je kind de hele dag uren lang speelplezier! Het brede assortiment van deze Bruder speelgoed modellen bestaat uit de meest bekende tractormerken in Nederland, zoals John Deere, Fendt, Deutz, Massey Ferguson, New Holland, Claas, Case, en JCB.

Deze stoere landbouwmachines leren je kind dankzij de echt uitziende en echt werkende functies over het echte boerenleven. Elke landbouwmachine, van Bruder wentelploeg tot mengmesttank, is te combineren met alle tractoren van Bruder. Elke machine is gemaakt van duurzaam kunststof en daarmee geschikt voor het buiten spelen.

Ook de populaire SIKU speelgoed modellen rijden al generaties lang door de kinderkamers om dagelijkse situaties in de landbouw na te spelen. SIKU heeft zijn speelgoed modellen gemaakt van een stabiele constructie van metaal en kunststof. Dit zorgt ervoor dat elke SIKU tractor, landbouwmachine en aanhanger bij je kind in veilige handen is!

Elk detail en iedere functie van de SIKU tractoren is bedoeld voor urenlang speelplezier. SIKU heeft landbouwmachines in het assortiment die qua details en uitvoering op de echte machines lijken en werken zoals ze op het land gebruikt worden. Naast hoogwaardig materiaal zoals metaal en kunststof heeft SIKU prachtige schaalmodellen van haar landbouwmachines. Vind je het leuk om met een afstandbestuurbare aanhanger, landbouwmachine of tractor te rijden? Dat kan ook. Ook hier kun je een landbouwwerktuig of transportband achter zetten en spelen maar.

Ook hebben we  traptractoren (John Deere, Fendt), waar je een kleine giertank of aanhangwagen achter kunt hangen. Ook kleine kinderkruiwagens behoren tot ons assortiment.

Ook complete stallen, diversen diersoorten, hooibalen, silo's staan bij ons in de winkel. 

Mocht u toch nog wat missen, vraag het ons winkelpersoneel.